Comers Entré och Passagesystem

Comers är det modernaste och bästa bokningssystemet på marknaden för din verksamhet. Med komplett funktionalitet kan du hantera hela verksamheten i Comers. Enkel checkout för dina kunder. Välj sätt som passar ditt företag bäst. Vi kan erbjuda dig ett brett utbud av tjänster av olika betalleverantörer för att kunna ta betalt av kunden på enklaste vis.

Vi har samarbetat i många år med bra leverantörer av betalningssystem. Vi adderar nya funktioner kontinuerligt för att din onlinebokning ska vara uppdaterad med de senaste funktionerna.

Med Comers kan dina kunder betala dygnet runt och på det sättet som kunderna tycker är enklast.

Camptrac - inpassering

Camptracs populära campingsystem tillsammans med Comers gör det enkelt för campingen att snabbt checka in och ge ut ett nyckelkort laddat med det belopp som gästen önskar. Alla ekonomi redovisas på bokningen och kan snabbt återbetalas vid utcheckning.

Camptrac - inpassering Online

Ett måste för den moderna campingen som vill att gästen ska slippa stå in långa köer vid incheckning och utcheckning. Campingkortet läses av och all användning registreras i Comers som kunden enkelt betalar vid sin expresscheckout online.

Entry event - biljetter och inpassering

Med Comers är det enkelt och skapa paket som innehåller boende och entrebiljetter. Kunden kan vid ett och samma tillfälle boka boende och biljetter.

I samband med bokning så skapar Comers entrèbiljett som skickas via mail till kunden. Alternativt kan kunden via Min bokning i Comers hämta biljetten och visa upp biljetten i samband med inpassering. Biljetter och bokningar hanteras i realtid mellan systemen.

Saltosystems - inpassering

Här är kortbeskrivningen

Sterner - incheckningsautomat

Här är kortbeskrivningen

TallyBee - inpassering

Här är kortbeskrivningen

TallyCard - inpassering

Här är kortbeskrivningen