Tillsammans med våra partners så skapar vi lösningar för dig som ingen annan kan. Integration med betalsystem, passersystem, ekonomisystem gör att just din bokningslösning kan anpassas efter dina behov.
Laddar, vänligen vänta

Anker Solutions

Anker Solutions tillhandahåller sina kunder med driftsäkra användarvänliga systemlösningar för Restauranger, Hotell och Arenor. Detta uppnås genom en kontinuerlig utveckling där deras kunder styr utvecklingen av dess systemlösningar.

www.ankersolutions.se

expand_moreLäs Mer

Axema Access Control AB

Axema utvecklar produkter inom passersystem, och marknadsför idag ett sortiment av kodlås, porttelefoner och kortläsare för ett brett användningsområde.

www.axema.se

expand_moreLäs Mer

Booking.com

Booking.com B.V. är en del av Priceline Group och äger och driver Booking.com™, som är marknadsledande i världen inom onlinebokning av boende. Målet är att hjälpa semester- och affärsresenärer, oavsett plånbok, att på ett enkelt sätt kunna söka, boka och uppleva de bästa platserna i världen att bo på.

www.booking.com

expand_moreLäs Mer

Collector Bank

Collector erbjuder skräddarsydda lösningar för finansiering i samband med konsumentköp.

www.collector.se

expand_moreLäs Mer

Entry event - biljett och inpasseringssystem

Entré och biljettsystem

Entry event är ett kassa-, entré- och biljettsystem baserat på en modern plattform utvecklat i nära samarbete med kunder med en rad nya effektivitetshöjande funktioner.

www.entryevent.se

expand_moreLäs Mer

DIBS

Dibs är ett av betalningssystemen som Comers stöder.
Läs mer på deras site vilken lösning som rekommenderas för just ditt företag.

www.dibs.se

expand_moreLäs Mer

Europeiska försäkringar

Experter på reseförsäkringar.www.erv.se

expand_moreLäs Mer

GARO Webel

Ett intelligent system för eluttag där receptionen och kunden får full kontroll över sina eluttag. Med inbyggd energimätning säkerställs att rätt debitering sker till kunden och att anläggningsägaren får betalt för all energiförbrukning. Behörighetskontroll och styrning via App, Webb och telefontjänst.

www.webel.se

expand_moreLäs Mer

Nets

Nets är en nordisk leverantör av kort-, betalnings- och informationstjänster. De strävar efter en så enkel och effektiv betalnings- och informationshantering som möjligt. Nets digitala identifieringslösningar minskar behovet av papper och hjälper människor i Norden att spara tid och pengar.

www.nets.se

expand_moreLäs Mer

Partnersec - Camptrac

CampTrac är ett elektroniskt system för betalning och tillträdeskontroll på campingar, i stugbyar och gästhamnar. CampTrac ersätter myntautomater och nycklar med ett smart kort samtidigt som det ökar intäkterna och förenklar skötsel. Ingen mer insamling av mynt och inga fler borttappade nycklar! Med CampTrac minskar obehörigt utnyttjande av campingen och dess serviceutrymmen betydligt.

www.partnersec.se

expand_moreLäs Mer

Paxport AB

Paxport är en ledande leverantör av passagerarlösningar för fritids-och resebranschen.

www.paxport.se

expand_moreLäs Mer

PAYEX

Payex är ett av de betalningssystemen som Comers stöder.
Läs mer på deras site vilken lösning som rekommenderar just ditt företag.

www.payex.se

expand_moreLäs Mer

Salto låssysstem för hotell

Integrerad låslösning där ni kan använda RFID-kort eller mobilen för att öppna dörr eller bom. Salto är ett spanskt världsunikt passersystem med trådlös kommunikation mellan On- och Off-lineläsare.

www.saltohospitality.com

expand_moreLäs Mer

SCR - Sveriges camping- & stugägares riksförbund

SCR har varit campingnäringens samlade kraft sedan 1967. Uppdraget har hela tiden varit detsamma: få fler att campa mer. Det uppnår dem genom att ge dess medlemmar bästa tänkbara stöd och förutsättningar med aktiv marknadsföring, rådgivning och utbildning.

www.scr.se

expand_moreLäs Mer

Skidata

SKIDATA är en världsledande leverantör av entrésystem. Intelligent hantering av besökarna erbjuder nya möjligheter för skidanläggningar, arenor, mässor och nöjesparker.
Låt exempelvis gästerna enkelt boka liftkort mobilt eller online.

www.skidata.se

expand_moreLäs Mer

SLAO, Svenska liftägares organisation

Svenska Liftanläggningars Organisation, SLAO, är sedan 1978 liftanläggningarnas bransch- och intresseorganisation.

www.slao.se

expand_moreLäs Mer

Tradera

Publicera auktioner på Tradera direkt ifrån Comers. Ett enkelt och effektivt sätt att marknadsföra produkter på Tradera. Comers håller koll på era auktioner och de bokningar som ni låst för Tradera. När auktionen är klar registrerar ni köparen som kund och justerar beloppet till auktionens pris.

www.tradera.com

expand_moreLäs Mer

Winpos Kassasystem

Ett effektivt och användarvänligt butiksdatasystem

Winpos kassasystem omfattar alla centrala funktioner för dagligvaruhandeln. Öka din försäljning, minska dina utgifter och erbjud förstklassig kundbetjäning med hjälp av Winpos centraliserade styrningsverktyg.

www.winpos.se

expand_moreLäs Mer