Comers Entré och Passagesystem

Comers står i framkant som det mest avancerade och överlägset bästa bokningssystemet för din verksamhet på marknaden. Med en omfattande funktionalitet kan ni hantera hela verksamheten smidigt och effektivt genom Comers.

Efter en sömlös betalcheckout för era kunder möjliggör våra smarta integrationer mot passersystem att de enkelt kan få tillträde till anläggningen – från rum och skidliften till elboxen eller stugan.

Genom åren har vårt samarbete med flera kompetenta leverantörer lett till många nöjda kunder. Vi fortsätter ständigt att addera nya funktioner för att se till att din onlinebokning alltid är aktuell med de senaste innovationerna.

Med hjälp av Comers kan era kunder få tillgång till anläggningen dygnet runt, eller enligt era önskemål och behov.


Laddar, vänligen vänta

 

Livionkey

Med Livions distansstyrda nyckelautomat kan dina kunder enkelt hämta och returnera nycklar när som helst under en tidsperiod som du bestämmer. Den är både användarvänlig och enkel att administrera. Genom integrationen med Comers uppdateras nyckelboxen automatiskt för de boenden som är anslutna till systemet..

expand_moreLäs Mer

 

Salto låssysstem för hotell

Integrerad låslösning där ni kan använda RFID-kort eller mobilen för att öppna dörr eller bom. Salto är ett spanskt världsunikt passersystem med trådlös kommunikation mellan On- och Off-lineläsare.

expand_moreLäs Mer

 

Axema Access Control AB

Axema utvecklar produkter inom passersystem, och marknadsför idag ett sortiment av kodlås, porttelefoner och kortläsare för ett brett användningsområde.

expand_moreLäs Mer

 

Partnersec - Camptrac

CampTrac är ett elektroniskt system för betalning och tillträdeskontroll på campingar, i stugbyar och gästhamnar. CampTrac ersätter myntautomater och nycklar med ett smart kort samtidigt som det ökar intäkterna och förenklar skötsel. Ingen mer insamling av mynt och inga fler borttappade nycklar! Med CampTrac minskar obehörigt utnyttjande av campingen och dess serviceutrymmen betydligt.

expand_moreLäs Mer

 

Tallykey

TallyKey är ett innovationsföretag som erbjuder moderna betal- och tillträdessystem för främst camping, hamnar eller ställplats. Systemen erbjuder en mängd av möjligheter att ta kontroll av el, vatten och olika faciliteter och passar både den lilla och stora anläggningen och är välbeprövat av olika kunder i Sverige och stora delar av världen under 20 års tid. Förutom system erbjuder även TallyKey uttagsstolpar för el och vatten.

Kortsystemet TallyCard+ stöds även av Sterners betalautomat för självbetjäning.

expand_moreLäs Mer