Comers Redovisning

Comers är det modernaste och bästa bokningssystemet på marknaden för din verksamhet. Med komplett funktionalitet kan du hantera hela verksamheten i Comers.
Laddar, vänligen vänta

E-faktura via Comers

Nu går det att skicka E-faktura direkt från Comers. Via vår E-fakturamodul kan du direktfaktura kunder som önskar E-faktura.

expand_moreLäs Mer

Redovisning

Comers är ett bokningssystem som skapar ekonomiska underlag för externa ekonomisystem. Detta innebär att Comers konterar bokningar enligt angivna konteringsregler och skapar bokföringsorder och journal som överförs till huvudbok i ett redovisningssystem som t.ex. Visma eller Fortnox.

Comers hanterar samtliga momstyper, även marginalmoms och momsfria produkter. För researrangörer så hanterar Comers marginalmoms och att resor utanför EU är momsbefriade.

expand_moreLäs Mer

Redovisning balans

Redovisning Balans är ett tillägg till Redovisning. Med Redovisning Balans kan intäkter balanseras så att intäkten redovisas i samband med att tjänsten / produkten utnyttjas.

expand_moreLäs Mer

SIE - Export av ekonomifiler

Exportera ekonomisk information till bokföringssystem via SIE-fil format. Kundreskontra hanteras i Comers och det är endast bokföringsunderlag som exporteras till ekonomisystem.

expand_moreLäs Mer