Comers Checkout

Enkel betalning och checkout för dina kunder. Vi erbjuder flera olika sätt att betala och hantera sin bokning. Välj sätt och samarbetspartner som passar ditt företag bäst. Vi kan erbjuda dig ett brett utbud av tjänster av olika betalleverantörer för att kunna ta betalt av kunden på enklaste vis.

Vi har samarbetat i många år med bra leverantörer av betalningssystem. Vi adderar nya funktioner kontinuerligt för att din onlinebokning ska vara uppdaterad med de senaste funktionerna.

Med Comers kan dina kunder betala dygnet runt och på det sättet som kunderna tycker är enklast.Laddar, vänligen vänta

Delbetala och faktura - Collector

Med Collector kan kunden delbetala sin bokning. Collector är fullt integrerat i Comers och gör det smidigt att hantera delbetalningar och krediteringar. Smidigt för kunden som gör att ni får fler bokningar.

expand_moreLäs Mer

Faktura i Comers

Fakturering hanteras smidigt i Comers. Från bokningen kan ni skapa faktura eller en kontantfaktura i PDF-format och skickas automatiskt till kunden via epost. Comers ser till att skapa underlag för bokföringssystem i samband med att faktura skapas. Ett enkelt och billigt sätt att ta betalt.

expand_moreLäs Mer

Onlinebetalning- DIBS

Snabb och enkel betalning med DIBS via din onlinebokning. Välj betalsätt som ska visa i din onlinebokning.

expand_moreLäs Mer

Onlinebetalning- Payex

Snabb och enkel betalning med Payex via din onlinebokning. Välj betalsätt som ska visa i din onlinebokning.

expand_moreLäs Mer

Onlinebetalning- Stripe

Snabb och enkel betalning med Stripe via din onlinebokning. Välj betalsätt som ska visa i din onlinebokning.

expand_moreLäs Mer

Onlinebetalning- Swish

Snabb och enkel betalning med Swish via din onlinebokning. Betalning skickas och registreras direkt i systemet.

expand_moreLäs Mer

Kortterminal- PayEx

I Comers webbplattform har vi tagit fram en smidig fysisk betallösning tillsammans med Payex. Perfekt för det lilla hotellet eller aktivitetsföretaget att ta betalt av gästerna på plats. Betalterminalen kopplas via nätet mot Comers vilket gör installation och handhavande enkelt. Belopp att betala skickas från Comers till terminalen och betalningen registreras direkt i kundens bokning.

expand_moreLäs Mer

Kortterminal- Nets

I Comers webbplattform har vi gjort det möjligt att ansluta betalterminaler för kortbetalning. Tillsammans med NETS så kan vi erbjuda enkla betalningar via kortterminal. Belopp att betala skickas från Comers till terminalen och betalningen registreras direkt i kundens bokning.

expand_moreLäs Mer