Vi kan bokningssystem för rese- och turistbranschen!

"Vår kunskap tillsammans med Comers ger Er en stabil plattform för Er verksamhet och ett försprång gentemot konkurrenterna"

Comers bokningssystem är en produkt utvecklad av Transitor AB för rese- och turistbranschen. Systemet är helt webbaserat och bygger på ny teknik som utnyttjar webbteknikens alla fördelar.

Transitor AB grundades 1997 som ett IT och management konsultföretag för resebranschen. Företaget har idag 6 anställda och flera associerade medarbetare. Vi har en samlad tjänste- och produktportfölj för resebranschen. Våra tjänster är koncentrerade kring management, verksamhetsutveckling, projektledning, systemutveckling främst för reseindustrin.

Transitor, med mångårig erfarenhet inom resebranschen, har genomfört ett antal stora projekt för ledande företag inom branschen. Med vår erfarenhet och vårt kunnande från rese- och turismindustrin har vi tillfört värdefull kunskap i de projekt vi varit involverade i.

Vår kunskap inom branschen spänner över samtliga produktområden. Från stugor, vandrarhem och cykelpaket till charterpaket och avancerade yield management system för stora arrangörer. Transitor har också en väl dokumenterad kunskap om befintliga system och lösningar för branschen, lokalt och internationellt.

Transitor började 2002 att utveckla ett nytt bokningssystem för resebranschen; Comers. Systemet har som mål att möta framtidens krav på distribution, försäljning och kommunikation. Målet med Comers är också att ge små och medelstora företag möjlighet att använda ett kvalitativt system till en rimlig kostnad.

Transitor ägs av grundaren, Per Hultkrantz, och personalen till 100%. Per Hultkrantz har erfarenhet från utveckling av stora bokningssystem sedan slutet på 80-talet, bl.a. Ving, Amadeus, SJ m.fl. Alla vi som arbetar med Comers har i systemet lagt in våra bästa erfarenheter från många år i branschen. Dessutom har vi mycket duktiga programmerare som vet allt om ny teknik och hur den ska utnyttjas på bästa sätt. Trots detta är det viktig för oss är att ständigt bli bättre och kunna erbjuda er bättre lösningar. Vi är därför öppna för att ta till oss förslag på nya funktioner och förbättringar.

Vi ser fram emot ett givande samarbete framöver.
Transitor AB