Vi söker säljare!

Vi söker en säljare till vårt kontor i centrala Stockholm.

Om tjänsten
Som säljare hos oss kommer du arbeta med att sälja våra bokningssystem till nya kunder och uppehålla relationen med befintliga kunder. Du kommer att få möjlighet till stor frihet i ditt arbete och på ett självständigt sätt bidra till att vi vidgar vår kundkrets.

Anställningsgrad: Heltid
Startdatum: Januari 2017

Om dig
Som person är du drivande och kan arbeta självständigt genom att själv hitta potentiella kunder och förbättra kundhanteringen. Ansvarstagande och att vara serviceinriktad är egenskaper som är viktiga för att lyckas som säljare hos oss. För tjänsten krävs att du har minst 2 års erfarenhet av försäljning.

Hör gärna av dig till oss vid frågor!

Maila din ansökan till jobb@comers.se

Vi söker java- och webbutvecklare!

Vi förstärker vårt utvecklingsteam med två stycken utvecklare till vårt kontor i centrala Stockholm.

Om tjänsten
Som utvecklare hos oss arbetar du främst med utveckling av bokningssystemet Comers och som konsult gentemot våra kunder. Arbetsuppgifterna är varierande och intressanta då vi arbetar med den senaste onlinetekniken för vårt bokningssystem.

Anställningsgrad: Heltid
Startdatum: Januari 2018

Om dig
Som person ser vi gärna att du kan arbeta självständigt och vara ansvarstagande. Att vara noggrann och ha en god problemlösningsförmåga är också en viktigt för att lyckas i rollen. Du bör ha minst 2-3 års erfarenhet av programmering och eftergymnasial utbildning inom IT.

Hör gärna av dig till oss vid frågor!

Maila din ansökan till jobb@comers.se