Några av våra kunder

Astrid Lindgrens Värld, Vimmerby

Astrid Lindgrens värld i Vimmerby använder Comers för att boka stugor och paket. Kunderna bokar online och väljer via karta vilken stuga de ska bo i. Flexibelt bokningssätt som ger nöjda kunder.

www.alv.se

Öppet hav, Stockholm

Öppet hav använder Comers för att boka in och fakturera kunder. Öppet hav använder Comers affärssystem där produkter, bokningar, hemsida m.m. finns i ett system.

www.oppethav.se

BRA Sverige AB

BRA (tidigare Sverigeflyg) som satsar på kort och långcharter från lokala destinationer har valt Comers som bokningsmotor för dessa resor. Med Comers Multisite hanteras flera hemsidor med lokalt innehåll och produkter.
www.gotlandsflyg.se, www.kullaflyg.se, www.flysmaland.com m.fl.

www.flygbra.se

Falsterboresort, Falsterbo

Falsterboresort använder Comers för att boka platser på den nyrenoverade campingen. Fräscha stugor bokas lika enkelt. Falsterboresort är en modern anläggning som erbjuder enkel och smidig onlinebokning där gästerna själva väljer plats ger nöjda kunder och många onlinebokningar.

www.falsterboresort.se

Furuviksparken, Furuvik

Furuviksparken är en djur- och nöjespark belägen i Furuvik, cirka en mil öster om Gävle. Djurparken består bland annat av ett aplandskap och bland parkens djur finns lemurer, kängurur, kameler, sköldpaddor, fiskar samt fåglar av olika slag. I nöjesparken finns bland annat berg- och dalbana och barnkaruseller.

www.furuvik.se

Go Active Travel

Go Active skapar resor med omsorg och nyfikenhet. De väljer ut de bästa platserna för träning och de roligaste och mest spännande tävlingarna. De skapar upplevelser med fokus på utmaning och njutning för de som gillar aktiva semestrar.

www.goactivetravel.se

Göteborgs vandrarhem, Göteborg

Med ett effektivt onlinebokningssystem har Göteborgs vandrarhem ökat sin onlineförsäljning. Ca 85 % av bokningarna går nu direkt via hemsidan och är förbetalda.

www.goteborgsvandrarhem.se

Hansagårdscamping, Falkenberg

Hansagårdscamping använder Comers för att boka campingtomter och stugor. Enkel och smidig onlinebokning där gästerna själva väljer plats ger nöjda kunder och många onlinebokningar.

www.hansagard-camping.se

Hjo Camping, Hjo

Precis intill Hjos underbara stadspark hittar du Hjo Camping, endast 500 meter från Trästadens centrum. På Hjo Camping vill de erbjuda dig en stund av avkoppling vid Sveriges vackraste sjö.

www.hjocamping.se

Hovfjället

Hovfjällets topp mäter 542 möh och ligger ca 17 km norr om Torsby i Värmland. Där har det i alla tider varit snösäkert och Hovfjället har i alla tider varit ett populärt utflyktsmål för lokalbefolkningen. Naturen är unik och 1969 bildades naturreservatet Hovfjället.

www.hovfjallet.se

Kittelfjäll

Kittelfjäll erbjuder allt du kan önska dig av din fjällresa. Fantastisk natur och skidåkning i backar som passar både offpist-rävar, barn och nybörjare.

www.kittelfjall.com

Korstäppans herrgård, Leksand

Korstäppans Herrgård i Leksand använder COMERS bokningssystem för att sköta hela hotellet. Rumsbokning, konferens och paket bokas via Comers.

www.korstapppan.se

Leksand Strand, Leksand

Två av Sveriges främsta aktörer på sina områden har gjort gemensam sak. Redan tidigare var Leksand Strands Camping & Resort och Leksand Sommarland två starka och mycket populära aktörer.

www.leksandstrand.se

Oxgården, Vimmerby

Oxgården i Vimmerby har framgångsrikt ökat sin onlineförsäljning och totala försäljning med Comers som bokningssystem. I projektet flyttade vi fram Oxgårdens positionering på Google vilket lett till ökad försäljning.

www.oxgarden.se

Skara Sommarland, Skara

Skara Sommarland bokar boende och paket via Comers. Besökare till Sommarland bokar själva sina paket, väljer boende från karta samt skriver själva ut inpasseringsbiljetter. Snabb och smidig implementering av Comers inför säsongen 2010.

www.sommarland.se

Springtime travel, Stockholm

Springtime travel är en expansiv researrangör som de senaste åren framgångsrikt ökat sin försäljning. Springtimes kunder bokar och föranmäler sig till training camp och olika löparresor online.

www.springtime.se

Event & konferens, Stockholm

TicketBiz grupp, event och kongress använder Comers för en effektiv hantering av förfrågningar från konferenskunder. Snabbt och effektiv hanteras offertförfrågningar.

http://www.ticketbiz.se/

Valbergsängen, Torsby

Varlbergsängen Hotell och Vandrarhem i Torsby, Värmland, använder COMERS bokningssystem för att boka hotell och vandrarhem. Rumsbokning, aktiviteter, konferenser och paket bokas via Comers.

www.valbergsangen.se

Vildmark Värmland, Torsby

Vildmark i Värmlands erbjuder unika upplevelser i naturen för fritids- och arbetsresenären.

www.vildmark.se

Världens Resor

Världens Resor skapar resor med lust, nyfikenhet och kunskap.

www.varldensresor.se