Fördelar med Comers bokningssystem

Enkelt att komma igång & att använda

Comers är helt webbaserat och därmed alltid tillgängligt via en browser och en internetuppkoppling. Med Comers får ni alla fördelar ett webbaserat system ger.

Integrerad onlinebokning

Comers innehåller integrerade onlinebokningsmotorer för såväl enskilda produkter som paket. Systemet bokar direkt mot kapacitet. Enskilda bokningar och paket bokas mot gemensam kapacitet.

Distribution i flera kanaler

Comers hanterar distribution genom olika kanaler. Det innebär att ni som kund kan koppla flera hemsidor mot Comers och välja vilka produkter och priser som distribueras via kanalen.

Dynamisk paketering av flyg, hotell, bil & aktiviteter

Med Comers paketerar och prissätter ni helt dynamiskt. I en och samma sökning kombineras flyg, boende, hyrbil och aktiviteter.

Säkert och tillgängligt

Med Comers behöver ni inte tänka på att installera programvara eller att ta backup. Nya versioner av systemet installeras centralt och finns direkt tillgängligt i Ert system.

Onlinebetalning

Comers erbjuder enkel och PCI-certifierad onlinebetalning. Kunder betalar säkert och enkelt vid bokning. Anmälningsavgift och slutbetalning hanteras.

Mobilanpassat system

Comers gör det möjligt för kunden att boka, checka in-och ut direkt via sin telefon. Kunden kan även få aviseringar, bekräftelse och bokningsuppdateringar per automatik via SMS.

Avancerad statistik & uppföljning

Comers kan koppla samman er verksamhet mot Google Analytics för att analysera er verksamhet.

Populära Channel Managers

Comers samarbetar med bl.a. Booking.com samt Expedia. Allt för att göra din verksamhet så lönsam som möjligt.

Ett system för alla produkter & processer

Med Comers får ni ett system för alla era produkter och alla era affärsdrivande processer. Ni kan lugnt förlita er på en leverantör och ni spar tid och kostnader.

Modulbaserat - Möjligt att växa i

Comers är flexibelt och skalbart, och hanterar allt ifrån ett enskilt hotell till en charterverksamhet med egen produktion eller en turoperatör med behov av GDS-kopplingar och andra leverantörsintegrationer.